Hieronder vindt u een reeds scala aan metaalwerkzaamheden die gefabriceerd zijn.

"Wanneer u vraag niet standaard is en u denkt: Wie kan zoiets maken?"

Project~
Replica benzine tank Jawa Cezeta

De huidige benzine tank van een restauratie project van een Jawa Cezeta was volledig vergaan door de jaren. Met het origineel als voorbeeld heb ik een exact replica van het origineel gemaakt.

Een houten mal is opmaat gemaakt a.d.v. de originele tank. Hierna zijn met behulp van gereedschappen als het engels wiel en krimp en rek bewerkingen de meeste onderdelen gevormd. Contouren en details zijn gemaakt met behulp van de nibbelmachine. Tevens zijn er meerdere persmallen gemaakt om aansluitingen en details de persen uit plaat om de replica zo exact mogelijk op het origineel te laten lijken.

Project~
Revisie en ombouw zijllieren zeilschip

Voor een Lemsteraak heb ik de bestaande rvs lieren volledig gereviseerd en voorzien van de nodige mechanische aanpassingen. Dit voor zowel functionaliteit als esthetiek.

Project~
Rvs hydrauliektanks

Voor een speciale hijstool in de offshore industrie zijn er hier 4 rvs hydrauliektanks vervaardigd.

Project~
Voorraamlijst

Van een auto uit 1938 was het onderste deel van de raamlijst deels weggeroest. Gezien deze onderdelen niet meer te verkrijgbaar zijn heb ik het onderste deel van de raamlijst volledig opnieuw gemaakt.

Project~
Poort

Voor dit project heb ik een maatwerk poort getekend, gefabriceerd en geplaatst. De stalen poort is geplaatst in een monumentale muur. Een op maat gemaakt slot mechanisme zorgt ervoor dat beide deuren op slot staan wanneer de loopdeur op slot gedraaid is.

Project~
Zijlijsten auto

De zijlijsten van de klassieke auto van dit restauratie project waren grotendeels doorgeroest. Omdat deze niet meer te verkrijgen waren heb ik ze volledig opnieuw nagemaakt. Met behulp van vormmallen in de nibbelmachine is de hoofdvorm in het plaatwerk gemaakt.

Project~
ophaalbrug

Ter vervanging van een oude ophaalbrug heb ik hier een nieuwe brug getekend, gefabriceerd en geplaatst. Het constructie werk is hierbij volledig ter plaatse gedaan.

Benieuwd naar wat wij voor
jou kunnen betekenen?

Neem contact met mij op