Bij Isarn kunt u terecht op het gebied van:

• Machinery
• Engineering
• Metalworks

ISARN~
Machinery

Van het ontwerpen tot realiseren van machines, werktuigen en prototypebouw.

Specifiek ontworpen en vervaardigd naar eis en wens voor zowel particulieren als bedrijven. Met een ruime ervaring in de machinebouw is Isarn een machinebouwer voor klant specifieke gereedschappen en machines.
In een veelzijdige werkplaats kan binnen Isarn zowel de engineering als productie in eigen huis uitgevoerd worden.
Isarn is een geschikte machinebouwer voor o.a. speciaalmachines, prototypes en werktuigen.

Projecten

ISARN~
Engineering

Van concept naar detailontwerp in de werktuigbouwkunde. 

Binnen de engineering verricht ik mechanical engineering werkzaamheden, van machine tot productontwerp. Uw producten worden ontworpen, berekend en getekend met geavanceerde 3D-CAD software.

Theoretische kennis en brede praktijkervaring zorgen voor een efficiënt ontwerp en goed advies om uw product te realiseren. 

Kortom; uw idee wordt geïmplementeerd naar een 3D ontwerp, compleet met 2D tekeningen en onderdelenlijsten. U krijgt een productie gereed pakket geleverd. Naar eigen wens kan dit veelal in eigen huis vervaardigd worden middels eigen machinery en metalworks.

Projecten

ISARN~
Metalworks

Van bewerking tot uniek product.

Het bewerken van metaal behoort tot een ambacht dat bij Isarn met passie uitgevoerd wordt.Isarn beschikt over een werkplaats waar verscheidene metaalwerkzaamheden verricht worden, gericht op enkelstuks maatwerk en prototypebouw. 

Een breed scala aan machines maakt het mogelijk maatwerk te vervaardigen van hoge kwaliteit. Van verspanende bewerkingen als draaien, frezen en boren tot constructiewerk / framebouw en plaatwerk. Van bewerken en lassen van aluminium, staal en rvs.

Tot verwerken van technische kunststoffen en overige metaallegeringen.

Een toegevoegde specialisatie is om onderdelen en plaatwerk voor oldtimer en custom motoren en auto’s te vervaardigen of replica’s van originele onderdelen te maken voor bijvoorbeeld oldtimers wanneer deze niet meer verkrijgbaar zijn.

Projecten