Isarn: Oudsaksisch voor ijzer, modern in de werktuigbouwkunde.

Isarn is een eenmanszaak gelegen in het Westland, richt zich op het ontwerpen en fabriceren van speciaalmachines en werktuigbouwkundige systemen en onderdelen. Waar een combinatie geboden wordt van het maken van ontwerp tot realisatie van technische projecten. Door maatwerk te leveren ben ik in staat om de meest uiteenlopende metaalwerkzaamheden en producten te realiseren.

Daarnaast bracht ik veel tijd door in mijn eigen werkplaats met het uitvoeren van metaalwerkzaamheden. Een logisch gevolg hiervan is dat ik in 2021 van start ben gegaan met Isarn waar ik nu de combinatie kan maken. De werkplaats is verder uitgebreid en geprofessionaliseerd waar werktuigbouwkundige werkzaamheden volledig tot uiting gebracht kunnen worden. Hier staat de passie voor techniek en het ambacht centraal. .

"kwaliteit is de trots van vakmanschap"

Wie ben ik~
Jeroen
Schuttenbeld

Mijn fascinatie voor mechanica en metaalwerkzaamheden heeft ertoe geleid dat ik werktuigbouwkunde heb gestudeerd, eerst op het MBO voor gedegen praktijkkennis en daarna op het HBO voor meer theoretische vakkennis. Ik beleef enorm veel plezier aan het bedenken en maken van producten, om onderdelen te vervaardigen en samen te voegen tot een werkzaam geheel. Als mechanical engineer heb ik jarenlange ervaring opgedaan binnen de machinebouw. Daarnaast bracht ik veel tijd door in mijn eigen werkplaats met het uitvoeren van metaalwerkzaamheden. Een logisch gevolg hiervan is dat ik in 2021 van start ben gegaan met Isarn waar ik nu de combinatie kan maken. De werkplaats is verder uitgebreid en geprofessionaliseerd waar werktuigbouwkundige werkzaamheden volledig tot uiting gebracht . Hier staat de passie voor techniek en het ambacht centraal.

Als u wilt weten, niet of, maar hoe ik u van dienst kan zijn, neem dan gerust contact met mij op.
Dat kan door een telefoontje of het sturen van een mail.

Neem contact met mij op